KontaktButikStockholmsförarenAktuelltOm företagetHem
Till Stockholmsförarens huvudsida
Nyturer. Leder som tillkommit efter att föraren tryckts.
Gratis förare! Gör en nytur, och få en Stockholmsförare på "köpet".
Svarttjärn, Anatomi 8a
Ågesta Christers slab
Johan Luhr berättar om när han blev anfallen av en älg.
Gamla nätföraren hittar du här >>
Nyturer

Det kommer att göras nya leder och många av dom kommer att vara riktigt fina sådana. Dom leder som bultas kommer att bultas på ett mycket bättre sätt än tidigare och samtidigt kanske vi kommer att få se en hel del hårda fina tradlinjer i Stockholm. Jag gissar på 50 nya leder per år, minst. Redan nu är det över 25 nyturer sedan föraren lämnades in för tryck. Inför nästa upplaga av föraren (lugn det lär dröja ett tag till) räknar jag också med att utvidga området en smula, både norrut och väster ut.

Den här sidan med nyturer är ett hjälpmedel för dig som redan har föraren, men som på ett enkelt sätt vill kunna ladda hem de nyturer som gjorts efter det att föraren gick iväg till tryck.

Samtliga nyturer ligger i en pdf-fil som du kan ladda ned här (version 9) >>


Rapportera in din led
Det underlättar en hel del om du skickar över en rapport direkt in i min mailbox, då kan du vara säker på att leden hamnar i pdf-filen med nyturer här på sidan och även i nästa upplaga av Stockholmsföraren.<< Tillbaka till förstasidan

Till butik

Med över 2500 klätterleder fördelade på ca 150 klippor är Stockholmsföraren Sveriges största och mest omfattande klätterguide, någonsin. Detta är den nya och uppdaterade utgåvan från -08. Författare: Mikael Widerberg & Claes Jelinek.
ISBN 978-91-633-3205-0

Beställ den nu, direkt av författarna >>